Websites

 • Websites bouwen

  Websites bouwen mag ik met regelmaat ondernemen. Een heerlijk tijdverdrijf waar ik mijn energie en creativiteit in kwijt kan. Daarnaast vindt ik het erg fijn om mensen, bedrijven en/of organisaties SAMEN op het goede spoor te zetten. Zo heb ik deze website (mijn privé website) die je nu bezoekt ook gebouwd.

  Samen met mijn lieve vrouw heb ik regelmatig een klus (lees PROJECT) opgepakt waar naar tevredenheid en vooral ook dankbaarheid op terug kan worden gekeken. Bij elk project bouw ik een website voor de achterban en supporters die zo'n project mede tot een succes maken, die dan dagelijks op de hoogte kan blijven van de ontwikkelingen. Via de onderste afbeelding kom je terecht op onze privé PROJECTEN

  PRIJZEN:
  Prijzen voor het maken van een website zijn heel verschillend. Neem even contact met mij op om dit samen door te nemen. Uw website wordt op maat gemaakt net als de prijs. Koppelingen met SOCIALE MEDIA, aansluiting PROVIDER en HOSTING, instellen E-mail kunnen we allemaal realiseren voor u.

  Opbrengst:
  Met de opbrengst van het bouwen van websites kan ik mede de kosten betalen wat het met zich meebrengt om Motorclub's, motor treffens, rallies te bezoeken en daar ben ik blij en dankbaar mee want dat mag ik erg graag doen. GOD's liefde kenbaar maken aan een ieder die het horen wil.

  Hieronder tref je een klein overzichtje aan. Klik op de afbeelding van je keuze en je bezoekt de website automatisch die ik in opdracht heb mogen bouwen.

  Hebt je nog vragen en/of opmerkingen dan hoor ik het graag van je. Aarzel niet want ik sta je graag te woord en ben graag bereid je te helpen. Via CONTACT:

    Ongse Droom
    Salders Motoren Luttelgeest
    Kennel Evulon's Luttelgeest
    Borduurstudio De Wakkie - URK
    Wandel & Outdoorshop
    Autoschade herstel - URK CP
    Kringloop Luttelgeest
    Vakantiehuisje Bonmarie
    Kraamzorg "De Paddestoel"
    Stichting Adonai Emmeloord
    Wandelshop Legi Outdoor
    Alle websites van de achterliggende projecten die succesvol zijn afgerond

  quote: " Don't put all your eggs in one basket. "


Vorige pagina