Verbouwing Week 3-2014


Media - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013
In week 3. van 2014 zijn we begonnen met de eerste sloop- en breek werkzaamheden. Veel, erg veel werd en is er geregeld in korte tijd. De verhuiscontainer werd geleverd, de vuilcontainer, wand- en vloertegels moesten worden uitgezocht, de vloeren opgemeten voor het laminaat en de inhoud van woonkamer, slaapkamers en hal moesten in de container worden gestapeld. We zullen proberen om van iedere week een filmpje te maken en foto's zodat er te zien is wat de vorderingen zijn. Wilt u helpen? Kijk dan even bij Planning of kijk even bij Wat is nodig..? SAMEN kunnen wij een mooie klus klaren.

Filmpje woning huidige situatie 14 januari 2014:
Hieronder een kort filmpje en foto's van de woning hoe deze nu is. Dit filmpje en het laatste filmpje na de verbouwing en aanpassingen uiteraard zal een groot verschil moeten laten zien. SAMEN met u en alle SPONSORS gaat dit lukken. Allemaal heel veel dank zover.


maandag 13 januari 2014 - Week 3:
De laatste voorbereiding zijn getroffen. Vakken zijn gemarkeerd waar de containers komen te staan en er is begonnen met het inpakken van de inboedel. Actie Eli is van start. Klaar om de containers te plaatsen

FCBA = Free Christian Biker Association -  Verbouwing Acti Eli     FCBA = Free Christian Biker Association -  Verbouwing Acti Eli

dinsdag 14 januari 2014 - Week 3:
Dinsdagmorgen om 07:30 kwam de verhuiscontainer, geleverd door Kisjes Transport - Apeldoorn. Deze werd keurig in het vrijgehouden vak geplaatst. Kort daarom kon er begonnen worden met de ingepakte spullen in de container te laden. Even later arriveerde ook de vuilcontainer die geleverd wordt door Transportbedrijf Herms - Epe Filmpje geeft een indruk van deze dinsdag. Met dank aan een ieder die hieraan heeft meegewerkt en geholpen.


woensdag 15 januari 2014 - Week 3:
Om 09:00u is Grando Keukens aangekomen in Vaassen. Lois & Burt (ingehuurd door Grando Keukens) zijn meteen begonnen met de demontage van de huidige keuken. Deze keuken wordt volledig aangepast. Tekort aan materialen werden meteen gehaald en de dames hebben meteen schoongemaakt. Transportbedrijf Herms - Epe heeft de 1e volle container omgewisseld voor een lege en de firma Plank & Vloer - Epe heeft de benedenvloer ingemeten en Ruth de vrouw van Eli, een model/kleur vloer laten uitzoeken waarvoor dank. De keuken staat in de steigers en het wachten is nu op het schitterende bovenblad en de benedenplinten. Tevens een gedeelte van de bestaande kast weggehaald waar nu de koelkast komt en al een klein stukje muur gesloopt. Dat krijg je als het goed is morgen te zien. Een dankbare dag en weer veel gedaan.


donderdag 16 januari 2014 - Week 3:
Pas vanaf 17:00u weer activiteiten te melden. Een redelijk rustige dag op de bouwplaats zelf. Vanmiddag bij Kees Bouwmeester - Vaassen de watergoten opgehaald voor de achterpui, via Bouwbedrijf H. Jonkers - 0578-571680 - Vaassen 1x 15Kg Stuc-primer, 4x spuitgips a 25Kg, 1x Dispercie Primer en 1x een witte specie-kuip mogen ophalen, om 16:30u is Ronald Claassen uit Lelystad, sleuven komen afmeten voor het sanitair.


vrijdag 17 januari 2014 - Week 3:
Om 09:00u arriveerde de hulptroepen samen met Dirk (schoonzoon van Eli) het was een prachtige ploeg jongens. Oom Piet arriveerde ook met zoon jesse en samen met Daniel, Armando, Wim (De drie musketiers) en Joey gingen we er flink tegenaan. Tussenmuur slaapkamers gesloopt, noodgewongen ook de tussenmuur douche/slaapkamer, plinten weggehaald en nog veel meer. Diverse bedrijven kwamen even langs om afspraken te maken. stukadoors- en afbouwbedrijf Laurens de Vries uit Vaassen, Jan de Waard Schildersbedrijf mob. 0615233244 uit Huizen en Robert van Betonboor & Zaagtechniek - Vaassen. Een productieve dag met veel hulp waarvoor heel veel dank.


zaterdag 18 januari 2014 - Week 3:
Alweer zaterdag......en,....deze week is omgevlogen. Vanmorgen nog even bij Ronald langs gegaan van: HOZA BV - Apeldoorn om diverse electro materialen op te halen voor reparatie. De materialen zijn gesponsord door HOZA BV waarvoor hartelijk dank. De bouwstenen konden worden opgehaald bij Kees Bouwmeester - Vaassen waarvan we ook de aanhanger mochten lenen.De bouwstenen en lijm zijn gesponsord geworden door Bouwbedrijf J. van Laar - Vaassen waarvoor ook heel hartelijk dank. Een fijne week geweest waarbij wij tevreden en dankbaar op mogen terugkijken. Vanaf volgende week zijn alle filmpjes te lezen via: 2e week + Media als je helemaal RECHTS in het navigatiemenu klikt. Allemaal heel hartelijk dank voor de bijdrage op welke wijze dan ook.