Verbouwing Week 4-2014


Media - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013
In week 4. van 2014 hebben we de draad weer opgepakt van voorgaande week. Wilt u voorgaande week bekijken met filmpjes e.d.? klik dan op: VERBOUWING gevolgd door: 1e week + Media in het navigatiemenu. Wilt u helpen? Kijk dan even bij Planning of kijk even bij Wat is nodig..? SAMEN kunnen wij een mooie klus klaren.
Maandag 20 januari 2014:
Wat gaat er allemaal komen? Wat is er allemaal gedaan vandaag? Lees het maar bij Het Laatste Nieuws. Verder is de Planning volledig bijgewerkt en de wandtegels zijn gehaald bij Sanipower - Barneveld waarvoor hartelijk dank voor alle hulp en gave. Ook nog even bij Jan Pleijsier - Genemuiden geweest en die heeft de laminaatvloer voor de bovenverdieping gesponsort. Ook hiervoor hartelijk dank.
Dinsdag 21 januari 2014:
Wat is er allemaal gedaan vandaag en wie is er langs geweest? Lees het maar bij Het Laatste Nieuws. De Planning is ook weer bijgesteld/aangepast. En er zijn weer nieuwe sponsoren voor project Eli: HOZA BV - Apeldoorn die alle plastic, afplakband en kwasten heeft gesponsort en AKC - Apeldoorn die alle benodigde stukwerk materialen heeft gesponsort. Beide bedrijven heel hartelijk dank.
Woensdag 22 januari 2014:
En weer een heerlijke dag vandaag. We mogen weer nieuwe Sponsors vermelden. De lijst blijft maar groeien. Harleman Constructies - Vaassen (John - Ruben - Erik) sponseren de marantie platen 18mm dik. Egafloortec - De Beemte (Jos & Jeffrey Kolkman) komt de douche-vloer morgen (donderdag 23 januari) storten. Mede dankzij de tips van Kees Bouwmeester - Vaassen Heel veel dank.
Donderdag 23 januari 2014:
Stukadoor dag vandaag, al vroeg stond stukadoors- en afbouwbedrijf Laurens de Vries - Emst samen met John Tahalea voor de deur. Vervolgens naar de drie gebroeders Harleman geweest. Harleman Engineering (Ruben) - Vaassen en Harleman Houtbewerking (John) - Vaassen en Harleman Constructies (Erik) - Vaassen Daar zijn de gesponsorde plaatten Merantie gezaagd en naar de woning van Eli gebracht. Even op bezoek bij de Burgemeester van Epe/Vaassen en vervolgens stond Egafloortec (Jos & Jeffrey Kolkman) - De Beemte voor de deur die eventjes het douche vloertje er in hebben gelegd. Allemaal SUPER bedankt voor deze dag.
Vrijdag 24 januari 2014:
Stukadoor dag, storten vloer voorportaal, aanpassen voordeur en opmeten schuifdeuren bovenverdieping. Kortom weer veel te doen. Er staat ook het een en ander omschreven via het Laatse Nieuws De aftrap van deze dag is gedaan door: stukadoors- en afbouwbedrijf Laurens de Vries - Emst en John Tahalea. Vervolgens kwam Ronald van Hullegie Interieurbouw - Vaassen en in het kielzog Erik van Bouwbedrijf Sterken - Vaassen. Ook Oom Piet was van de partij waarvoor heel veel dank. Veel kunnen en mogen doen en met een tevreden en dankbaar gevoel de deur achter ons gesloten met onze blik gericht op het Benefiet Iedereen heel veel dank tot dusver en we hopen elkaar bij het BENEFIET te mogen ontmoeten.Filmpjes van het BENEFIET a.s. zaterdag 25 januari 2014 zullen te zien zijn op de speciale Benefiet pagina. Dit is nu de afsluiter van WEEK 2 van de verbouwing. Wilt u meer zien? filmpjes terugkijken? Hieronder een klein overzichtje wat u ook via het navigatiemenu kunt benaderen via VERBOUWING