Verbouwing Week 5-2014


Media - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013
In week 5. van 2014 hebben we de draad weer opgepakt van voorgaande week. SAMEN kunnen wij een mooie klus klaren.


Maandag 27 januari 2014:
Vandaag de foto's en filmpjes uitgezocht en gemonteerd m.b.t. het BEEFIET van jl. zaterdag 25 januari 2014. Daar hadden we onze handen aan vol. Vanaf morgen weer volop aan de gang met de verbouwing en aanpassing van de woning. Filmpje laat zien wat de activiteiten waren jl. zaterdag. De moeite waard.

Dinsdag 28 januari 2014:
Vandaag al weer vroeg op pad. Als eerste naar de Hubo Vaassen en gesproken met eigenaar Roy van 't Erve Benodigdheden voor betegelen, zaagjes, hangs- en sluitwerk, lijmkam, schroeven en slagpluggen worden door hem gesponsort waarvoor hartelijk dank. Vervolgens naar onze grote vriend Kees Bouwmeester - Vaassen waar we kimband, kwast en een emmertje pasta hebben gehaald. (zoeken we nog een SPONSOR voor). Vervolgens naar Tuincentrum van der Mars - Emst en daar 5 trellies opgehaald waarvoor hartelijk dank. Net aangekomen bij het huis van Eli arriveerde (H)outlet Tonnie Bouwmeester - Apeldoorn die twee bedrijven vertegenwoordigd. De eerstegenoemde en J. Boks BV. Transporten - Koeriersdiensten - Op- en Overslag - Apeldoorn Zijn zoon kwam alle hout, balken, schroeven en PVC golfplaatjes leveren voor het schuurtje. Het schuurtje staat inmiddels en aan het begin van de avond arriveerde John Tahalea om de muren af te stuuken en Dirk die kimband heeft aangebracht en een begin heeft gemaakt met het aftimmeren van de koven. Een erg fijne dag waarin weer veel is gebeurd.
Woensdag 29 januari 2014:
Een dag waarin weer veel mocht gebeuren. Veel staat omschreven via Het "Laatste Nieuws" Graag wil ik u allen verzoeken eens te kijken bij Wat Nodig...? Misschien kunt u hier iets in betekenen.
Donderdag 30 januari 2014:
Vandaag helaas geen filmpje, wat niet inhoud dat er niets is gedaan. kijk maar even bij Het "Laatste Nieuws"

Hubo Vaassen - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013Vrijdag 31 januari 2014:
Vanmorgen kwamen Jan & Niels Zwerus (Desyver is specialist in demontabele wanden, systeemplafonds en verlichtingssystemen - Vaassen en ASV - Specialist in demontabele wanden, systeemplafonds en verlichtingssystemen - Vaassen ) al bij tijds aan met VW-bus en volle aanhanger. De wanden bij de trap en onder de trap worden gezet.Ook het motorschuurtje is nu klaar voor gebruik. Voor verdere info kijk maar even bij Het "Laatste Nieuws"
Zaterdag 1 februari 2014:
De eerste maand van 2014 is al weer voorbij. Wat gaat de tijd snel. Einde van deze maand hoopt Eli thuis te zijn. Vandaag weer veel mogen doen met een kleine ploeg mensen. Voor verdere info kijk maar even bij Het "Laatste Nieuws" en dan van zaterdag 1 februari 2014.
Dit is nu de afsluiter van WEEK 3 van de verbouwing. Wilt u meer zien? filmpjes terugkijken? Hieronder een klein overzichtje wat u ook via het navigatiemenu kunt benaderen via VERBOUWING