Verbouwing Week 6-2014


Media - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013
In week 6. van 2014 hebben we de draad weer opgepakt van voorgaande week. SAMEN kunnen wij een mooie klus klaren.


Maandag 3 februari 2014:
Een heerlijke rustige dag waar we aandacht konden besteden aan de planning komende week en uiteraard zaterdag 8 februari 2014 a.s. waar een prachtig feest is georgaiseerd voor Actie Eli in Hoogkerk (Gr). Meer info is te lezen via: 8 februari 2014 We hopen dat ook u hierbij aanwezig zult zijn.


Vandaag geen filmpjeDinsdag 4 februari 2014:
Vandaag staat het betegelen van de badkamer, voorportaal en wc op het programma door: Bouwservice G.M. Stofbergen - 0578-641421 - EpeOm 07:30 begonnen en och wat wordt het mooi. Vandaag hebben diverse sponsoren de reveu gepasseerd. Bouwbedrijf Sterken - Vaassen en Hullegie Interieurbouw - Vaassen dan stukadoors- en afbouwbedrijf Laurens de Vries - Emst Omdat John Tahalea met een griep is uitgevallen was. Tuincentrum van der Mars - Emst en Sanipower - Barneveld Dan vandaag op weg gegaan om een sponsor te vinden voor de plinten boven- en beneden, ondervloer bovenverdieping, hanggordijnen achterraam beneden, rolgordijn voorzijde raam en verduisterings rolgordijnen slaapkamer. En weet je wat,.........? GOD voorziet wederom vandaag. "Bid en IK zal het je geven". Alles is gesponsort geworden, wat een zegeningen. De rest van vandaag is te zien via Laatse Nieuws En als laatste nogmaals uw aandacht voor: 8 februari 2014

Woensdag 5 februari 2014:
Vandaag staat het verder betegelen van de badkamer, voorportaal en wc op het programma door: Bouwservice G.M. Stofbergen - 0578-641421 - EpeWijmochten weer vroeg oppad vandaag en watwas het genieten. Desyver specialist in demontabele wanden - Vaassen Eigenaar Jan Zwerus en ASV - Specialist in demontabele wanden - Vaassen Eigenaar Zoon Niels Zwerus Ofwel Vader en zoon Zwerus hadden het kozijn en de duer in een split second geplaatstonder de trapkast. Heel hartelijk danken wat ziet het er netjes uit. Ook zal vandaag de maat worden opgenomen van de rolgordijnen, gordijnen, plinten en ondervloer bovenverdieping die gisteren zijn gesponsort. De koof bijde achterpuiis aangepasten de haard is aangepakt. We hadden een extra hulp,een extra verrassing in de vorm van: Bouwbedrijf Barry van Uffelen - Epe die samen met de broers Martin en Johnny van Stofbergen, die ieder een eigen bedrijf hebben onder de naam Bouwservice Martin Stofbergen en/of Johnny Stofbergen, vandaag all tegelwerk hebben gedaan. Het begint er schitterend uit te zien. Morgen, donderdag 6 februari 2014 zullen er nagenoeg GEEN activiteiten zijn in de woning vanwege het aanbrengen en uitharden van de voegen in zowel de badkamer als de benedenverdieping. Vrijdag a.s. volle bak. Sanitiar, keuken en schoonmaakploeg dus het beloofd een gezellig kippenhok te owrden. En jawel,........ als laatste nogmaals uw aandacht voor: 8 februari 2014 Komt u ook.....? Wij zien er naar uit.

Donderdag 6 februari 2014:
Vandaag staat er niet zoveel op het programma. Er zal alleen worden gevoegd door: Bouwbedrijf Barry van Uffelen - Epe die samen met de broers Martin en Johnny van Stofbergen, ieder een eigen bedrijf hebben onder de naam Bouwservice Martin Stofbergen en/of Johnny Stofbergen. Daarom is er van vandaag geen filmpje maar het radio intervieuw van Radio 794 Heerde op 04-02-2014 . Vrijdag a.s. volle bak. Sanitiar, keuken en schoonmaakploeg dus het beloofd een gezellig kippenhok te worden. En jawel,........ als laatste nogmaals uw aandacht voor: 8 februari 2014 Komt u ook.....? Wij zien er naar uit.

Vrijdag 7 februari 2014:
Het korte nieuws van vandaag staat omschreven via: Laatse Nieuws Veel mogen doen vandaag wat weer een tevreden en dankbaar gevoel geeft. En jawel, echt waar, nog 1 nachtje slapen en daarom,........ als laatste nogmaals uw aandacht voor: 8 februari 2014 Komt u ook.....? Wij zien er naar uit. We hopen SAMEN met u op een gedenkwaardige gezellige dag.

Zaterdag 8 februari 2014:
Huis van binnen wit spuiten + feest in Hoogkerk Groningen. Dat stond op het programma en is dan ook naar volle tevredenheid uitgevoerd. Vanmorgen stonden Jan de Waard & Ronnie Hautmann al voor de deur te wachten. Om 12:00u was de klus geklaard. En het is echt SUPER WIT. Alle hulde aan deze harde werkers. Wil je deze vakmensen inhuren? Dat kan hoor. te bereiken via: Jan de Waard: - 06-15233244 - email: j.dewaard@casema.nl en/of Ronnie Hautmann: - 06-52004937 - email: ronniehautmann@gmail.com een absolute aanrader voor snel en efficient vakmanschap. Verder dank aan Bonnen van Enk die de gesponsorde vloer van Jan Pleijsier - Genemuiden kwam brengen en die met hulp van de lieve buurtjes naar binnen werd gedragen. Om 12:00u klaar en op naar Hoogkerk waar een schitterende samenkomst was georganiseerd voor Eli. Kortom moe maar voldaan naar huis met een heerlijke ervaring achter de rug.


Dit is nu de afsluiter van WEEK 4 van de verbouwing. Wilt u meer zien? filmpjes terugkijken? Hieronder een klein overzichtje wat u ook via het navigatiemenu kunt benaderen via VERBOUWING
  • 1e week + Media
  • 2e week + Media
  • 3e week + Media
  • 4e week + Media

  • Vanaf volgende week zijn we te volgen via: 5e week + Media
    Allemaal heel hartelijk dank die ook deze week op welke wijze dan ook tot een succes hebben gemaakt. Heel veel dank en bovenal GODS ZEGEN toegewenst.