Verbouwing Week 7-2014


Media - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013
In week 7. van 2014 hebben we, zoals voorgaande keren, de draad weer opgepakt van voorgaande week. SAMEN kunnen wij een mooie klus klaren. En met verwondering, blijdschap en ontroering kijken we naar de ondernemers van de Gemeente Epe, Vaassen, Emst en Oene, maar ook ver daarbuiten die SAMEN de schouders er onder hebben gezet. En kijk eens naar het resultaat. ALLEMAAL HEEL HARTELIJK DANK inclusief alle vrijwilligers die zich hiervoor inzetten en hebben ingezet.
Maandag 10 februari 2014:
Tjonge, binnenstappen in een spierwitte woning. Dat geeft een heerlijk gevoel. Vandaag waren de bouwbedrijven Bouwbedrijf Sterken - Vaassen en Hullegie Interieurbouw - Vaassen aan de gang. Alle deuren benedenverdieping op maat gemaakt en twee schuifdeuren gemonteerd op de 2e etage. Vervolgens via Conflex Afdichtingen (Eigenaar Niek Diepenmaat)specialist in het afdichten van constructies, het vloeistofdicht maken van vloeren en het waterdicht afwerken van jachten - Vaassen in contact gekomen met: Kitbedrijf Van Zet Montage is de specialist in kwalitatief kitwerk - Deventer in de vorm van: Roy van Zantwijk die alles heeft gekit. Ook Ronald Claassens kwam nog even langs om een lek op te sporen. Hoort u morgen meer over. Iedereen vandaag heel veel dank voor de medewerking op welke wijze dan ook. Meer op: Laatste Nieuws (van vandaag)

Dinsdag 11 februari 2014:
Vandaag geen filmpje. Wel is er ontzettend veel geregeld. Het belangrijkste op dit moment is de Planning (van deze week) Kijk eens, (en wacht a.u.b. niet te lang) of je een helpende hand kunt uitsteken. Geef heel graag gehoor aan deze oproep want we hebben je echt nodig. We kunnen dus een paar mensen gebruiken voor vervoer en allerhande kleinere zaken. 1 dag p.p. is meer dan voldoende. Met alle respect, ik loop hier nagenoeg elke dag en kom uit Marknesse. Dus zeg het maar. zullen we de finale SAMEN doen? ALvast heel veel dank.


Vandaag nietWoensdag 12 februari 2014:
Het belangrijkste op dit moment is de Planning Veel gebeurd en gedaan deze dag. De lekkage is gevonden, Eli op bezoek bij Lagooni., de bovenvloer wordt gelegd, verlichting aangesloten, Gale, Elvin en Elias hard aan het werk met de laminaatvloer boven. En Mike ziek naar huis. (Sorry geveld door een flinke griep) dus iets later dan gewend de updates op deze website.

Donderdag 13 februari 2014:
Mike nog steeds onder de wol. Ronald Claassens uit Lelystad heeft de lekkage opgespoort en gerepareerd waarvoor heel veel dank. Martin Stofbergen van Bouwbedrijf Stofbergen - Vaassen was zo goed alles weer profesioneel te repareren waarvoor heel, heel veel dank. ECHT SUPER. Gale maakte vandaag de laminaatvloer op de bovenverdieping af en Plank & Vloer - Epe heeft de door hun gesponsorde benedenvloer er in gelegd. Buurman Janus heel veel dank voor de foto's en het filmpje. Mike ligt helaas nog met griep in bed..

Vrijdag 14 februari 2014:
Vandaag zijn de schilders aan het werk in de woning van Eli. Is Lady Gale de bovenvloer aan hat afmaken en Tasmunah aan het schoonmaken.

Zaterdag 15 februari 2014:
De verhuiscontainer die bijna 6 weken voor de deur heeft gestaan is vandaag leeg gemaakt en weer naar een bewoonbaar huis verhuisd. Een fijn gevoel. Plinten zijn vandaag een groot gedeelte gemonteerd, de keukenkast verstevigd en waterpas gezet, het platte dak schoongemaakt, rookmelders opgehangen en vele andere werkzaamheden kunnen doen, mede door de hulp van een groot aantal leden van Api Injil MM de club van Eli waarvoor heel veel dank. Erg fijn dat jullie er waren, we hebben vandaag een grote stap mogen en kunnen maken.


Dit is nu de afsluiter van WEEK 5 van de verbouwing. Wilt u meer zien? filmpjes terugkijken? Hieronder een klein overzichtje wat u ook via het navigatiemenu kunt benaderen via VERBOUWING