Verbouwing Week 8-2014


Media - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013
In week 8. van 2014 hebben we, zoals voorgaande keren, de draad weer opgepakt van voorgaande week. Het begint nu echt op te schieten. It's in the DETAILS as they say. SAMEN kunnen wij een mooie klus klaren. En met verwondering, blijdschap en ontroering kijken we naar de ondernemers van de Gemeente Epe, Vaassen, Emst en Oene, maar ook ver daarbuiten die SAMEN de schouders er onder hebben gezet. En kijk eens naar het resultaat. ALLEMAAL HEEL HARTELIJK DANK inclusief alle vrijwilligers die zich hiervoor inzetten en hebben ingezet.
Maandag 17 februari 2014:
Tjonge, alweer maandag en wat een dag. Een ruime omschrijving over het wie, wat en waar staat op de Laatste Nieuws pagina omschreven. Kijk ook even op de pagina: UITNODIGING want de datum is veranderd.

Dinsdag 18 februari 2014:
Vanmorgen al vroeg passeerde Plank & Vloer - Epe de reveu met al snel gevolgt door: Handgemaakte houten woondecoratie en meer - Bunschoten-Spakenburg . Aan het einde van de middag Kisjes Transport - Apeldoorn en in de avond kwamen Loodgieter Ronald Claassens uit Lelystad en Stukadoor John Tahalea Een lange dag waarin weer veel mocht gebeuren. Verdere omschrijving via Laatste Nieuws. Kijk ook even op de pagina: UITNODIGING want de datum van thuiskomst van Eli is veranderd.

Woensdag 19 februari 2014:
Vandaag weinig of geen activiteiten te melden. Het begint op zijn einde te lopen en we doen de telefoontjes en afspraken vandaag vanuit thuis. Het wekelijkse radioprogramma bij Radio Interview Radio794 Heerde van dinsdagavond 18-02-2014.

Zaterdag 22 februari 2014:
Vandaag waren de jongens van STB-Interieurbouw en ABRI Interieurbouw (twee vakmensen die de handen ineen hebben geslagen en veel samen werken. Stef Buitenhuis en Arjan Brinkman te bereiken via de website van STB Interieurbouw - Wenum Wiesel al vroeg aanwezig. Zij hebben een tafel op maat gemaakt, keukenkastjes afgetimmerd en de trap naar zolder dichtgetimmerd. Keurig werk geleverd waar wij met ons allen erg dankbaar en blij mee zijn. Stef & Arjan, absoluut een compliment zeker aan te bevelen.


Dit is nu de afsluiter van WEEK 6 van de verbouwing. Wilt u meer zien? filmpjes terugkijken? Hieronder een klein overzichtje wat u ook via het navigatiemenu kunt benaderen via VERBOUWING
  • 1e week + Media
  • 2e week + Media
  • 3e week + Media
  • 4e week + Media
  • 5e week + Media
  • 6e week + Media

  • Vanaf volgende week zijn we te volgen via: 7e week + Media
    Dit zal voor mij (Mike) de laatste week gaan worden. De roller Coaster komt dan tot stilstand. Allemaal heel hartelijk dank die ook deze week op welke wijze dan ook tot een succes hebben gemaakt. Heel veel dank en bovenal GODS ZEGEN toegewenst.