Verbouwing Week 9-2014


Media - FCBA = Free Christian Biker Association - project Eli 2013
In week 9. van 2014 (en dat is dan de 7e week van de verbouwing) hebben we, zoals voorgaande keren, de draad weer opgepakt van voorgaande week. Dit is de laatste week voor mij als regelneefje. Dan staat er een punt achter Project Eli. It's in the DETAILS as they say. Een Evaluatie kunt u lezen als u op de link klikt. Alleen donderdag zullen er nog zichtbarte activiteiten zijn die worden gefilmd.
Donderdag 27 februari 2014:
Vandaag de finale dag van Project Eli. De plateaulift zal door Welzorg - Nederland worden gemonteerd. Als het goed is zal Lagooni de speciaal uitgezochte stoel leveren, zal Edgar van den Oosterkamp klussen & Stoffering - Vaassen de speciale schoonloopmat voor in het halletje leveren en komt Frits van Triest - Deco Home - Vaassen de gordijnen boven- en beneden ophangen. Kortom, genoeg bedrijvigheid. A.s. vrijdag zal Kitbedrijf Roy Van Zet Montage - Deventer alle naden langs de plinten, (geleverd door: PPC - Plinten en Profielen Centrale - Nederland ) trap badkamer en buiten bij het gootje nalopen en afwerken. En deze hele planning pakte toch iets anders uit. Door een kleine tegenvaller is dit niet de laatste dag geworden zoals gepland. Er komt dus nog een vervolg, blijf kijken en lezen.


Vrijdag 28 februari 2014:
Vandaag helaas nog niet de finale dag van Project Eli. De plateaulift past niet en zal door Welzorg - Nederland volgende week verder worden gemonteerd. Door een kleine tegenvaller is dit niet de laatste dag geworden zoals gepland. Er komt dus nog een vervolg. Wat er vandaag gedaan is kunt u zien via het filmpje of kijk even bij Laatse nieuws. Blijf kijken en lezen.


Vanaf volgende week zijn we te volgen via: 8e week + Media

Dit is nu de afsluiter van WEEK 7 van de verbouwing. Wilt u meer zien? filmpjes terugkijken? Hieronder een klein overzichtje wat u ook via het navigatiemenu kunt benaderen via VERBOUWING